Individueel coachtraject

Wat wil ik nu écht?

Samen wandelend in de prachtige natuur coach ik jou om zelf antwoorden te vinden op vragen waar je nu in je eentje in cirkels over blijft piekeren. Aan het eind van het traject weet je beter wie je nu bent, wat jij écht wilt en durf je écht nieuwe keuzes te maken waar je trots op bent zodat je eindelijk rust en vertrouwen krijgt waar je nu zo naar op zoek bent.

Herken je dit?

Je hebt gestudeerd en altijd hard gewerkt aan je carrière. Vroeger draaide alles om je werk en dat is nu wel anders. Nu je een jong gezin hebt hol je altijd van de crèche of school naar je eerste afspraak op je werk en ’s avonds door naar het programma van eten koken en opruimen, kinderen naar bed doen en ja, soms toch ook nog even werken. Je doet het allemaal omdat het moet en van je verwacht wordt, maar echt blij wordt je er niet van. Je hebt het gevoel dat je geen keuze hebt en dat je vast zit, maar wat wil je dan wél?

Je voelt de druk om alles even goed te doen

 Vroeger zorgde je goed voor jezelf en na het behalen van je diploma kwam er je ambitieuze werk waar je carrière wilde maken en alles aanpakte wat er op je pad kwam. Toen je een serieuze relatie kreeg en uiteindelijk gingen samenwonen volgde al snel de aankoop van jullie droomhuis en nu zijn daar ook prachtige kinderen bij gekomen. Je leven is compleet en je wilt nog steeds alles even perfect doen en voor alles en iedereen even goed zorgen. Maar, zorg jij eigenlijk nog wel steeds goed voor jezelf en ben je nog wel gelukkig?

Je werk vindt je steeds minder leuk

Aan de buitenkant klopt het allemaal alleen je voelt dat je iets mist, maar je weet niet goed wat. Je vaste baan geeft zekerheid, helemaal nu je jonge kinderen hebt en het allemaal al zo hectisch is, maar ergens droom je ook van het ondernemerschap of een carrière switch maar dat komt nu niet goed uit zeg je tegen jezelf maar eigenlijk durf je nu niet goed en dus stel je je plannen uit tot ‘later’ als de kinderen groter zijn.

Je mist "iets"

Het is niet alleen je werk waarvan je niet weet wat je er nou mee wilt, je mist ook “iets” anders. Je bent niet meer zo blij, ook niet echt ongelukkig, je weet het niet zo goed en het feit dat je niet weet wat het nou is maakt je onzeker en onrustig. “Je hebt het tenslotte allemaal goed voor elkaar, dus wat zeur je nou?” denk je vaker en toch blijft dat onbestemde gevoel en daar wil je écht vanaf.

je zit continu in je hoofd 

 Je zit continu in je hoofd, je piekert je suf en om er controle over te krijgen ga je je gedachten proberen te ordenen en daarom blijf je maar analyseren hoe het zo gekomen is, wat je er aan kunt doen en welke opties er allemaal zijn. Lijstjes met plussen en minnen, je bent er een kei in. Al je problemen of 'uitdagingen' heb je zo opgelost alleen lijkt het nu niet meer te werken, tenminste als het jezelf betreft. Gefrustreerd blijft je maar in je eigen gedachtencirkels rond dwalen totdat je er soms écht gek van wordt.

Hoe zou het voor je zijn als je

WEER ÉCHT BLIJ ZOU ZIJN MET JE LEVEN?


Dat huis die auto en die vakanties en zo hoeven echt niet weg, maar dat je echt weer met de goede dingen bezig zou zijn en lol zou hebben in wat je doet. Dat hoeft niet super groot of zo te zijn maar wel dat het precies de dingen zijn waar jij 's morgens je bed voor uit springt en 's avonds van nageniet dat je ze gedaan heb.

DAT JE TROTS KUNT ZIJN OP JEZELF

Omdat je zelf bepaalt wat je gaat doen en hoe je iets gaat doen zonder steeds af te vragen wat anderen daar wel niet van zouden vinden. Dat je trots bent op jezelf op wat je gedaan hebt en hoe je dat bereikte hebt. En dat je je er niet  langer voor schaamt om hulp te vragen van anderen. Jij vindt tenslotte anderen helpen toch ook zo fijn? Geef andere mensen ook dat fijne gevoel! 

DAT JE WERK GAAT DOEN WAAR JE BLIJ VAN WORDT

Dat je na een dag werken wel moe bent, maar "lekker" moe, zodat je nog genoeg energie over heb om voor je gezin te zorgen en daarna nog fijn iets voor jezelf te gaan doen zoals buiten hardlopen. Dat je je doordeweeks net zo gelukkig gaat voelen zoals je je in het weekend of op vakantie voelt.

Dat je dat onrustige gevoel niet meer hebt

Dat je écht weer kan genieten van de kleine dingen op een dag zoals die blije gezichtjes van je kinderen als ze ‘s morgens wakker worden of die kus en knuffel bij het gedagzeggen op de crèche of bij het schoolplein. Dat je niet meer zoveel bezig ben met wat je denkt dat er allemaal nog moet gebeuren op een dag of deze week, maar kunt genieten van wat er nu, vandaag is.

Dat je makkelijker kunt loslaten waar je nu over piekert

Niet meer in je eigen gedachtencirkels blijft hangen wat je het gevoel geeft dat je vastzit. Dat je je gedachten makkelijker kunt loslaten en daarmee het malen kunt laten stoppen.

Dat is mogelijk als je start met mijn coachtraject Wat wil ik nu écht? 

Wat krijg je?

 • 1-op-1 coaching van mij wandelend in de prachtige natuur in Zeist (vlakbij Utrecht).
 • Een intensief coachtraject: 6 coachsessies van elk 75 minuten in 3 maanden tijd. 
 • Frisse lucht en extra beweging doordat we wandelen in de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug.
 • Heel veel persoonlijke aandacht omdat dit een individueel coachtraject is. Jij bent altijd het middelpunt van de coachsessie en jij kunt tijdens de coaching alles inbrengen wat jij op dat moment wilt bespreken. 
 • Inspirerende coachopdrachten en oefeningen tussen de coachsessies door waar je op een door jou zelf gekozen moment mee aan de slag kunt. Sommige kan je zelf wandelend via een podcast beluisteren. 
 • Op enkele oefeningen krijg je persoonlijke feedback per e-mail van mij voor nog meer verdieping.
 • Online coaching in plaats van live in de natuur als je een keer onverhoopt live niet kunt zodat de coachsessie altijd door kan gaan.
 • Online evaluatiesessie (30 minuten) 1-2 weken na de laatste coachsessie. 

Jouw investering voor dit individuele coachtraject is EUR 1.197,- inclusief BTW of in twee termijnen van EUR 612,- inclusief BTW .

Dit coachtraject is iets voor jou als je:

 • In cirkels blijft piekeren over de vraag: “wat wil ik nu eigenlijk écht?” en daar in je eentje maar niet uit komt.
 • Helder wilt krijgen wie jij nu op dit moment bent en wat je belangrijk vind.
 • Je veel twijfelt aan keuzes die je zelf moet maken en je vaak afvraagt wat anderen daar van zullen vinden.
 • Beseft dat je tot nu toe vooral gedaan hebt wat je dacht dat er van je verwacht werd of dat het nou eenmaal ‘zo hoorde’ en nu eindelijk eens zelf nieuwe keuzes wilt maken, maar niet goed weet welke.
 • Klaar bent om met jezelf aan de slag te gaan, gecoacht wilt worden en zin hebt om dit wandelend in de natuur te doen.

Dit coachtraject is niet voor jou als je:

 • Niet wilt investeren in jezelf in tijd, geld en energie.
 • Niet bereid bent om naar jezelf te ‘kijken’.
 • Tussen de coachsessies door geen zin hebt om met een oefening die ik je mee geef aan de slag te gaan.
 • Denkt dat ik jou ga adviseren wat je moet doen en welke keuzes je moet maken.
 • Niet van de natuur en wandelen houd en bang bent om een zonnestraal of een spettertje regen te voelen.

Aan het eind van het coachtraject:


 • Durf je echt keuzes te maken waar je trots op bent en die fijn zijn voor jou en daarmee ook voor jouw omgeving. Je durft eindelijk die knoop door te hakken om bijvoorbeeld voor jezelf te beginnen of om minder te gaan werken zodat je meer tijd krijgt voor je gezin. Om eindelijk die vage kennissen die je eigenlijk te veel energie kosten vaarwel te zeggen zodat je meer energie en aandacht hebt voor je familie en de vrienden die wèl belangrijk voor je zijn.
 • Ga je keuzes maken zonder je af te vragen wat anderen daar van zouden vinden. Dat wil niet zeggen dat je nooit meer naar anderen luistert, maar je laat je keuze er niet meer van afhangen.
 • Ga je in je werk doen waar jij écht blij van wordt of ga je op zoek naar een andere baan en of dat nou een carrière switch is of het zelfstandig ondernemerschap, dat bepaal jij helemaal zelf! 
 • Ga jij ook weer genieten van de kleine dingen in je leven. Je gaat ervaren dat er zoveel mooie dingen in je leven zijn die jou gelukkig maken en je voelt niet langer dat vervelende en onrustige gevoel.
 • Piekeren en twijfelen over je keuzes verleden tijd. Dan krijg je zoveel meer je rust en ruimte om het leven te gaan leiden dat jou écht gelukkig maakt. 

Dit zeggen zij over het coachtraject

"

Anouk is voor mij op het juiste moment op mijn pad gekomen.

De werkwijze en persoonlijkheid van Anouk sloten volledig aan bij wat ik zocht in een life coach. Ze stelt je op je gemak, stelt de juiste vragen en gaat echt de verdieping in.

Gedurende de sessies ben ik dan ook meer gegroeid dan ik ooit had gedacht.

Ontzettend bedankt voor je wandelingen in de mooie omgeving van Zeist, je vertrouwen en rake vragen. Door jou ben ik echt een hele belangrijke en mooie ervaring rijker.


Jorien

"

Anouk is een fijne coach die daadwerkelijk luistert. Ze stelt de juiste    ( soms kritische) vragen, luistert naar wat je zegt en wat je niet zegt.

Zij reflecteert en spiegelt op een prettige manier. Door haar coaching, haar methoden en begeleiding ben ik tot hernieuwde inzichten gekomen die mij als persoon sterker hebben gemaakt.

Ik kan met volle 100% zeggen dat het investeren in een goede coach als Anouk een investering in jezelf is! En dat is heel veel waard!Bianca

"

Anouk is echt een heel fijne coach.

Ik vind haar heel prettig om mee te praten, netjes, rustig en vertrouwd en ik merk dat ze met weldoordachte reacties komt in een gesprek of oefening. 

Ze is ook niet bang om door te vragen en daarmee tot een kern te komen. Dat vond ik als coachee soms op dat moment lastig, maar naderhand zag ik de noodzaak er absoluut van in, want daardoor ging ik juist op een andere manier naar mijn vraagstuk kijken en daardoor kom je tenminste ergens.Lisette

"

Ik ben erg blij dat ik een coachtraject met Anouk heb gedaan: heel fijn om te wandelen door de natuur met iemand die een vertrouwd gevoel geeft, goed doorvraagt, en verbanden legt die mij nieuwe inzichten hebben gegeven. Deze hebben een belangrijke basis voor mij gevormd om weer volgende stappen te nemen. Als je het jezelf gunt om stil te staan bij waar je staat in het leven en hoe nu verder, dan raad ik Anouk zeker aan!

Mette

"

In een periode dat ik op zoek was naar richting in mijn leven ben ik via bekenden in contact gekomen met Anouk. Ik had een pittig jaar achter de rug met een burn-out en was op zoek naar het juiste pad in mijn werkleven. Uiteindelijk heeft het mij veel meer gebracht dan dat.


We zijn samen gaan inzoomen op mijn gedrag, gedachtes en belemmeringen in het leven, zowel op werkgebied als daarbuiten. Hierdoor kwamen er uiteindelijk veel inzichten en duidelijkheid voor mij naar voren. Hoe komt het nou dat ik bepaald gedrag laat zien en hoe kan ik betere keuzes voor mezelf maken?


We gingen echt de diepte in, kijkend naar mijn achtergrond en wat de invloed daarvan is op mijn leven nu. Ik kan bepaald gedrag van mezelf nu beter herkennen en hierdoor andere keuzes maken.


Naast dat Anouk de coaching sessies heel professioneel aanpakt, is zij ook een enorm warm en prettig persoon om je verhaal bij te doen. Zij luistert echt naar je en je voelt de betrokkenheid. De gesprekken liepen duidelijk en vloeiend in elkaar over en daarbij gebruikte ze passende oefeningen en opdrachten die je thuis kan doen. Ik zou een traject bij Anouk dan ook meer dan aanraden!

Katie

Wil jij dit ook?

Veelgestelde vragen

1. Gaat de coachsessie ook door bij slecht weer?

Regen of zonneschijn, warm of koud, in principe gaat de coachsessie altijd door in de natuur. Houd wel rekening met je kleding. Goede (wandel) schoenen of sneakers zijn aan te bevelen en neem voor de zekerheid een vest of trui of regenjasje mee. Mocht de weervoorspelling écht heel slecht zijn (bijvoorbeeld onweer of zware storm), dan vindt de coachsessie in overleg met jou online via Teams plaats. Ik neem dan altijd aan het begin van de dag contact met je op.

2. Ik kan misschien niet elke keer live in de natuur in Zeist, kan een coachsessie ook online plaatsvinden?

Lukt het je niet om alle 6 coachsessies fysiek in de natuur af te spreken, dan kunnen we uiteraard in overleg het traject ook zo indelen dat we een combinatie met online coachsessies afspreken.

3. Hoe ver gaan we wandelen?

In dit traject ligt de focus op coaching en niet zozeer op het wandelen.  Naast wandelen gaan we geregeld op een bankje zitten op een mooie plek in de prachtige natuur in Zeist (bossen en heide). De afstand zal ik tijdens het wandelen met je afstemmen en kan in overleg langer of korter zijn. Mocht je fysiek niet in staat zijn om ver te wandelen dan kan je dat altijd aangeven en dan hou ik daar rekening mee. Overigens stem ik het wandeltempo helemaal af op wat jij fijn vindt, dus geen zorgen, dat komt helemaal goed.

4. Hoe lang duurt het coachtraject?

Het traject bestaat uit 6 coachsessies van 75 minuten en heeft een doorlooptijd van 3 maanden (en maximaal 4 maanden) zodat je in principe om de twee weken een coachsessie hebt. Tuurlijk houden we rekening met jouw (en mijn) vakantie planning. Na de eerste coachsessie plannen we gelijk de volgende 5 afspraken in onze agenda’s zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Hi! Ik ben Anouk

Ik coach vrouwen die altijd gevolgd hebben wat ze dachten dat er van hen verwacht werd en nu niet meer goed weten wat ze nou écht willen. Ik help ze te (her)ontdekken wie ze nu zijn en wat ze zelf écht willen zodat ze nieuwe keuzes durven maken en daarmee hun eigen pad gaan bewandelen.

"Als je beter weet wie je bent en wat jij écht wilt, kun je makkelijker keuzes maken"

© 2024, Anouk Ronden Coaching   I   Algemene Voorwaarden    I  Privacyverklaring